Bakırköy İlçe Kaymakamı Yakup Vatan, iade-i ziyarette bulundu

Bakırköy İlçe Kaymakamı Yakup Vatan, yönetimimizce daha önce kendisine yapılan makam ziyareti sonrası gündeme gelen iade-i ziyaretini, 31 Agustos Cuma günü Florya’daki yeni merkez binamızda gerçekleştirdi.
Kaymakam Yakup Vatan’ı TALPA Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Mantı, Başkan Yardımcısı İlyas Karagülle, Genel Koordinatör Cemal Topuzlu ve Kaptan Pilot İskender Çarkçı ve dernek çalışanları karşıladı.
Ziyaret sırasında yeni binamıza taşınmamızla ilgili “hayırlı olsun” dileklerini ileten Vatan,  sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ben örgütlü toplumun en güzel örneklerinden biri olarak gördüğüm ve hissettiğim bir kuruluşta bulunmayı arzu ettim ve geldim. Çünkü Türkiye’deki derneklerin yapısına baktığınız zaman maalesef henüz örgütlü olmak konusunda henüz rüştünü ispat edemediğini görmekteyiz.  Mesela Bakırköy örneği üzerinden söylemek gerekirse, burada 400’e yakın dernek var ama çoğu  kağıt üzerinde… TALPA’nın bunların tamamen dışında olduğunu görüyoruz. Ziyaretimin sebebi, arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı tebriklerimizi ve takdirlerimizi bildirmektir.”