BASIN BİLDIRİSİ (Teröristler İş yerimize saldırdılar.)

BASIN BİLDİRİSİ
Teröristler iş yerimize saldırdılar.
Bu kez terör saldırısı, biz sivil havacılık  çalışanlarının iş yeri  olan Atatürk Havalimanını hedef aldı.
İnsan olma ortak paydasının dışında dini, milliyeti, etnik kimliği, yaşı, mesleği farklı  yaşamdan kopardığı 44 can ve 238 yaralı… Aralarında sivil havacılığa hizmet eden, katkı sunan masum insanlar, yolcular, güvenlik görevlileri de vardı. Hepsinin acısını yüreğimizin en derinlerinde hissediyoruz.
Diliyoruz ve umuyoruz ki, bu saldırı son olsun.
Kaygılıyız ama korkmuyoruz.
Kızgınız ama duygularımızın aklımızın önüne geçmesine izin vermiyoruz. Üzgünüz ama geleceğe umutla bakıyoruz.
Yedi düvele karşı insanlık tarihinin en büyük zaferlerinden birini kazanarak bağımsız bir devlet kuran ulusumuz, bu günleri de birlik, beraberlik,  dayanışma ve eşsiz sağduyusu  ile aşacak, ülkemizin huzuruna kastedenlerin oyununu mutlaka bozacaktır.
Barış ve huzur içinde birarada yaşamak gibi sıradan, temel ve basit bir beklentimiz var.
Terörle yaşamak, teröre alışmak zorunda da değiliz. Alışmayacağız, kanıksamayacağız.
Biz Sivil Havacılık çalışanları olarak, ülkemizin dengesini ve dinamiklerini bozmaya, korku iklimini egemen kılmaya çalışan terör örgütlerine karşı, yurttaş sorumluluğu ile her zaman olduğundan daha fazla çalışmaya, görevlerimizi daha üst seviyede yerine getirmeye devam edeceğiz..
Her duyarlı yurttaşın ve sorumluluk mevkiinde olanların da en az bizler kadar bu cennet vatana sahip çıkacağına, barış ve huzur içinde bir Türkiye özlemine katkı vereceğine inanıyoruz. Korkmuyoruz, sinmeyeceğiz, terörün bizi yıldırmasına izin vermeyeceğiz.
Bu düşüncelerle, bizler Sivil Havacılık Dernekleri olarak terör örgütünün kalleş saldırısında yaşamını yitiren tüm insanlara Allah’tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
TALPA, TASSA, TATCA, UTED, TALTA, ARFAA
imageimage image image image image image image image image